Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi efectuează cercetări cu privire la un cetățean din Republica Moldova depistat la volanul unui autoturism  deşi avea dreptul de a conduce autovehicule anulat.

 

În data de 05 martie a.c., în jurul orei 15.50, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a oprit pentru control, pe D.E. 583, pe raza localităţii Cotu Morii, un autoturism, condus de un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 41 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări, în urma cărora au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule anulat, ca urmare a producerii unui accident soldat cu victime, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost anulat.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentNou proiect de lege în Senatul SUA: TikTok, o posibilă ţintă de interdicţie
Articolul următorAer tropical peste România: zonele unde temperaturile urcă la 22 de grade. Prognoza pe două săptămâni