La solicitarea lui Gabriel Trifu, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Federaţia Română de Tenis a anunţat jucătorii nominalizaţi pentru întâlnirea cu Polonia, din turul al III-lea al Grupei a II-a, Zona Europa-Africa a Cupei Davis.

La Sala Polivalentă din Cluj, în zilele de 15 şi 16 septembrie 2018, România va fi reprezentată de Marius Copil (locul 82 ATP la simplu), Bogdan Apostol (598 ATP), Adrian Ungur (675 ATP), precum şi cei doi specialişti în dublu, Horia Tecău şi Florin Mergea.  Este de remarcat prezenţa ieşeanului de 22 de ani, Bogdan Apostol, descoperit de antrenorul Vergil Aghion la CS CFR Iaşi şi ajuns la CSM Bucureşti, via CSM Paşcani.

„Este o mare onoare pentru mine această convocare la echipa României de Cupa Davis”, a spus Bogdan Apostol.

În lotul lărgit a mai fost selecţionat un ieşean, Cezar Creţu (17 ani), alături de Nicholas David, ambii în calitate de jucători de perspectivă, conform obiceiului din ultimii ani încetăţenit la FR Tenis.

Ambii sportivi ieşeni sunt acum legitimaţi la CSM Bucureşti. Pentru meciul de la Cluj, echipa Poloniei va fi alcătuită din sportivii Hubert Hurkacz (109 ATP) Kamil Majrczak (188), Wojciech Marek (1786) şi redutabilii dublişti Lukasz Kubot şi Marcin Matkowski.

Articolul precedentFără apă potabilă în cartierul Nicolina
Articolul următorȘoferi lăsați fără permise pe străzile din Iași