Doi bărbaţi din judeţul Iaşi şiau găsit sfârşitul în mod tragic chiar în noaptea dintre marţi şi miercuri, după ce au fost agresaţi. 

Autorităţile ieşene au precizat că au fost deschise anchete în cele două cazuri care au avut loc separat. 

În cursul nopţii a fost găsit mort la domiciliu un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Belceşti, judeţul Iaşi, în urma unei agresiuni fizice și pe fondul consumului de alcool. S-a făcut o constatare de deces”, a declarat miercuri dimineaţă prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPUSMURD Iaşi. 

Conform acesteia, un alt incident, similar cu acesta, a avut loc chiar pe o stradă din municipiul Iaşi. 

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator cu asistolă în zona unei benzinării din cartierul Nicolina, tot postagresiune. La faţa locului a mers un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, iar, după manevrele de resuscitare, a fost declarat decesul”, a adăugat coordonatoarea UPUSMURD Iaşi. 

Cele două cadavre au fost preluate şi transportate la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, unde urmează ca specialiştii să stabilească în mod exact cauzele deceselor. 

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au precizat că în cele două cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. 

Urmează ca anchetatorii să identifice suspecţii comiterii celor două agresiuni, după care vor lua măsurile care se impun. 

Articolul precedentPeste 100 de călători, blocați în întuneric și frig, în trenul Timişoara – Iaşi
Articolul următorRutiera, cu ochii pe vitezomani