Orașul celor șapte coline va găzdui, în perioada 2-4 septembrie, ediția a 38-a a întrecerii automobilistice de tradiție din Iași!
Așteptarea se apropie de final pentru piloți, copiloți, arbitri, oficiali FRAS și, nu în ultimul rând, pasionați de motosport pentru că până la ediția din acest an a Raliului Iașului Resonance au rămas doar câteva zile.
Organizatorii au pregătit multe noutăți pentru concursul de la începutul lunii septembrie. Una dintre acestea este desfășurarea celor nouă probe pe parcursul a trei zile, de vineri până duminică.
SuperSpeciala de la Râpa Galbenă, atât de așteptată de toată lumea, va da startul competiției vineri seara, prilej cu care echipajele participante vor fi prezentate.
Sâmbătă începe lupta cu secundele pe macadamul impecabil de pe cele opt probe speciale, patru distincte. Vor fi câte două treceri pe Cioca Boca (14,80 km), Mădârjac (23,80 km) – sâmbătă, Păun (8,35 km) și Dobrovăț (19.10 km) – duminică. Cea din urmă probă, renumită pentru săritorile spectaculoase, va încheia competiția cu Power Stage (a doua trecere), unde cele mai rapide echipaje vor primi puncte suplimentare.
Ca de obicei, la final de raliu va avea loc festivitatea de premiere, duminică, după prânz, în centrul Iașului.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentNou an școlar fără criza sanitară. Sorin Cîmpeanu: „Din fericire, nu lucrăm cu această ipoteză” – Cum s-au pregătit autoritățile
Articolul următorCampanie de conştientizare a pericolului traficului și consumului de droguri