Reprezentanții Consiliului Județean (CJ) Iași anunță semnarea mai multor contracte de lucrări pe mai multe drumuri județene.

Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor (DJADP) a semnat cu asocierea Conest SA și Mecon Iași SA un contract în valoare de 2.8 milioane de lei pentru reabilitarea DC Griești pe o porțiune de 2,6 kilometri.

Pentru reabilitarea a 9,2 kilometri pe porțiunea DJ 280B Târgu Frumos-Cucuteni se va plăti către Darcons SRL suma de 11,7 milioane de lei. Durata contractului este de 15 luni.

DJ 281 Spinoasa – Belcești, pe o porțiune de 1,3 kilometri, va fi reabilitat de către Eky Sam SRL, valoarea contractului fiind de 2,2 milioane de lei, cu termen de executie 9 luni.

Cele trei drumuri au beneficiat de finantare prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

„Au fost semnate contractele de execuție a lucrărilor pentru trei dintre cele șapte drumuri care vor fi modernizate cu fonduri alocate prin PNDL II. În perioada următoare, se vor semna contractele de lucrări și pentru celelalte patru drumuri, iar în total, cu fonduri de la bugetul de stat, vom moderniza 93 de kilometri. Totodată, prin demersurile făcute la Guvern, am reușit să atragem sumele necesare pentru reparațiile drumurilor din județ, afectate de calamități în această vară”, spune Maricel Popa, președintele CJ Iași.

Articolul precedentUite de ce a fost sancţionat un administrator de societate comercială!
Articolul următorBărbatul mort din cauza virusului West Nile a stat o lună la terapie intensivă