Mai multe persoane au ajuns duminică la spital, după ce au fost implicate în accidente rutiere, în judeţul Iaşi.

Astfel, medicii au precizat că la spital a ajuns I.I., un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea ieşeană Bivolari.

“Pacientul a suferit un politraumatism prin cădere din căruţă. Acesta a suferit un volet costal, dar şi un hemopneumotorax bilateral. Pacientul a fost dus la Clinica de Chirurgie Toracică, din cadrul Spitalului «Sfântul Spiridon», din Iaşi”, a declarat duminică prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iaşi.

Conform acesteia, la spital a ajuns şi L.G., un bărbat de 78 de ani, din municipiul Iaşi, după ce a fost victimă a unui accident rutier, în calitate de pieton. Acesta a suferit o fractură de platou tibial stâng, fiind internat la Clinica de Ortopedie a aceleiaşi unităţi medicale.

De asemenea, A.N., în vârstă de 84 de ani, din localitatea ieşeană Ciorteşti, a ajuns la spital după ce a suferit un accident rutier, în calitate de pieton.

“Pacientul a fost policontuyionat, suferind o plagă strivită la gamba stângă, dar şi o fractură de femur stâng. Acesta a fost internat tot la Clinica de Ortopedie”, a încheiat şefa UPU-SMURD Iaşi.

 

Articolul precedentPrimul lot de autobuze electrice va sosi în curând la Iaşi
Articolul următorTRAGIC: În stare gravă, după ce au încercat să-şi pună capăt zilelor!