În această săptămână, pe parcursul mai multor zile, furnizarea energiei electrice va fi întreruptă în mai multe zone din Iași.

Operatorul E.ON/DelgazGrid anunță executarea unor lucrări care pot avea ca efect întreruperi de furnizare.

Astăzi, în intervalul 08:00-16:00, pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează strada Mușatini și aleea Mușatini, bloc N13, precum și pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează bulevardul Independenței, străzile Vasile Conta, Lascăr Catargi, Nicolae Gane.

Tot astăzi, în intervalul: 08:00 – 16:00, furnizarea energiei electrice ar putea fi întreruptă pentru reparații la rețeaua de medie tensiune care alimentează străzile Vasile Lupu, Aurel Vlaicu și Stradela Grădinari, dar și pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează străzile Ion Creangă, Dorojinca, Ignat.

Mâine, în intervalul 08:00-16:00, furnizarea va fi întreruptă în vederea efectuării unor lucrări în rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează Șoseaua Nicolina, bloc 1005B; Șoseaua Națională, Podu de Piatră, strada Decebal, strada Romană, bulevard Nicolae Iorga.

Miercuri, în intervalul 08:00-16:00, furnizarea energiei electrice va fi întreruptă în vederea efectuării unor lucrări în rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează Strada Clopotari, Stradela Clopotari, bloc 609, Strada Prof. Cujba, bloc F1-2, străzile Libertății, Pompieri, Izvor și Lacului.

Tot miercuri, în intervalul 08:00-16:00, vor fi efectuate lucrări în rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează stăzile Florilor, Cișmeaua lui Butuc, Păcurari, stradela Florilor, precum și Nicolae Beldiceanu, Eternitate, Emil Racoviță, Spancioc, Spital Pașcanu.