O femeie în vârstă de 48 de ani a ajuns miercuri dimineaţă la Spitalul Clinic de Urgenţă “Sfântul Spiridon”, din Iaşi, după ce ar fi fost bătută bine de propriul soţ.

Pacienta din localitatea Gropniţa a ajuns la spital după o agresiune fizică. Aceasta ar fi fost lovită cu un scaun din lemn de soţ. Femeia are un traumatism craniocerebral acut închis, plăgi vertex, fracturi costale şi o plagă mediofrontala. Pacienta a fost dirijată către Secţia de Chirurgie Toracică”, a declarat miercuri dimineaţă prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPUSMURD Iaşi.

Potrivit acesteia, la spital au mai ajuns şi alte persoane care au fost agresate. Astfel, un tânăr de 19 ani, din localitatea Ursita, a ajuns la UPU policontuzionat, după ce ar fi fost bătut cu pumnii şi picioarele de trei necunoscuţi, el suferind un traumatism craniocerebral cu plagă contuză, o contuzie toraco-abdominală, un traumatism la ambii umeri. Acesta a refuzat continuarea investigaţiilor.

De asemenea, un tânăr de 20 de ani, din localitatea Sineşti, a fost adus la spital policontuzionat, după ce ar fi fost lovit cu pumnii de către doi necunoscuţi, el suferind o contuzie toraco-abdominală. Acesta a plecat din UPU „Sfântul Spiridon” fără avizul medicului.

Mai mult, un bărbat de 74 de ani a ajuns la unitatea medicală amintită policontuzionat tot prin agresiune fizică, el suferind un traumatism craniocerebral cu plagă contuză, un traumatism craniofacial şi o contuzie toraco-abdominală. Pacientul a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

În plus, un bărbat de 32 de ani, din localitatea Comarna, a ajuns la spital policontuzionat, după ce ar fi fost lovit cu pumnii de doi amici. Acesta a suferit un traumatism craniocerebral cu plagă contuză, un traumatism craniofacial şi o contuzie toraco-abdominală, şi el fiind dirijat către Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Totodată, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Dumeşti, a fost adus la spital, după ce a fost înjunghiat cu un cuţit. Acesta a suferit o plagă înjunghiată în treimea medie a antebraţului stâng, precum şi un traumatismn craniofacial. În plus, acesta prezenta etilism acut, el părăsind UPU fără aviz”, a încheiat Diana Cimpoeşu.

Articolul precedentReferendum: Procentul de 30% înseamnă la Iași peste 230.223 de persoane
Articolul următorAncheta în cazul de toxiinfecţie alimentară de la Institutul Teologic “Sfântul Iosif”: amendă de 3.000 de lei