O tragedie a avut loc în primăria comunei Belcești, județul Iași. O femeie a fost înjunghiată chiar în incinta instituției de către soțul său gelos.

La data de 04.12.2023, IPJ Iași a primit o sesizare cu privire la un incident șocant care a avut loc în incinta Primăriei localității Belcești. O femeie a fost înjunghiată în zona spatelui de către soțul său, într-un act de violență declanșat de gelozie. Victima a fost imediat transportată cu un elicopter SMURD în stare semiconștientă, iar agresorul se află deja în custodia poliției.

Potrivit informațiilor oferite de autorități, cei doi soți nu mai locuiau împreună și se aflau în proces de divorț. În dimineața fatidică, femeia s-a prezentat la sediul Primăriei Belcești pentru a rezolva niște probleme administrative, dar a devenit ținta agresorului.

IPJ Iași a transmis un comunicat oficial în legătură cu acest incident șocant: 

„La data de 04.12.2023, IPJ Iași a fost sesizat cu privire la faptul că, pe fondul geloziei, o femeie a fost înjunghiată de către soțul său, în zona spatelui, cu un obiect tăietor/înțepător, în timp ce se aflau în incinta Primăriei localității Belcești.

Victima, în stare de semiconstienta, a fost preluată de un elicopter SMURD. Autorul se află în custodia poliției. Persoanele nu sunt cunoscute cu stări conflictuale. Din primele verificări a rezultat că cei doi soți nu mai locuiau împreună, fiind în procedură de divorț, iar în cursul dimineții, femeia s-a prezentat la sediul Primăriei loc. Belcești pentru rezolvarea unor probleme administrative, unde a fost urmărită de autor”, a informat IPJ Iași.

Articolul precedentZelenski: “Toată lumea ar trebui să-și amintească faptul că bătălia pentru soarta Ucrainei continuă”
Articolul următorRomânii nu vor simți creșterile salariale din cauza scumpirilor. Noile prețuri de la raft vor face ravagii în portofele