Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Iași anunță organizarea pe data de 13 decembrie a unei licitații pentru valorificarea mai multor bunuri care aparțin unei societăți debitoare.

Astfel, sunt scoase la vânzare 10 pompe de apă ISG, folosite în activități industriale, în agricultură sau pentru alimentare. Prețul total de pornire este de 178.532 lei pentru echipamentele menționate. Aceasta este a treia oară când se organizează licitația. În consecință, prețul de pornire a fost redus cu 50 % față de cel inițial de la prima tentativă.

„Cei interesați în cumpărarea bunurilor sunt invitați să se prezinte la termenul de vânzare, la locul fixat în acest scop și până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participarea la licitație ofertanții depun, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, următoarele documente: ofertă de cumpărare, dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10 % din prețul de pornire al licitației”, susțin creprezentanții AJFP.

Articolul precedentGestionar sancţionat de oamenii legii
Articolul următorBurse în Austria pentru studenții de la Politehnică