Antrenorul Politehnicii Iași, Flavius Stoican, s-a arătat deranjat de jignirile aduse de patronul Horia Sabo și a cerut liniște la echipă înaintea partidei cu FCSB.

„Opriţi-vă, că avem meci contra FCSB. Vă rog! Vă rog, am nevoie de linişte, am nevoie de jucători concentraţi pentru meci, opriţi-vă! Încerc să fiu foarte calm, le adun pe toate în mine, le strâng. Nu se poate să văd jigniri în presă despre noi. Nu se poate! Indiferent de nume! Nu poţi să-i spui lui Andrei Cristea sau lui Flavius Stoican sau lui oricare că e muritor de foame! Muritori suntem cu toţii, dar de foame nu ştiu dacă suntem. Nu-mi mai jigniţi jucătorii! Trebuie să-i respectaţi. Cei mai importanţi într-un club sunt jucătorii. Nu se poate, am strâns multe. Câştig meciul cu Astra în 10 oameni, se termină meciul, cine e vinovat? Stoican, afară! Lăsaţi-ne în pace. Lăsaţi jucătorii în pace. Mănânc pe toată lumea care se ia de jucători! Ei merg şi se antrenează la – 10 grade şi alţii stau cu ceiuţul în mână”, a spus Flavius Stoican.

Reacția lui Stoican a avenit după ce Horia Sabo a declarat în presa locală că dacă nu ar fi venit el la echipă în vară, jucătorii ar fi murit de foame.

Articolul precedentMedic ieşean, găsit în incompatiblitate de Agenţia de Integritate
Articolul următorVinul şi sucul i-au adus un dosar penal