Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au deschis un dosar penal pentru tentativă la înşelăciune, după ce doi indivizi ar fi încercat să profite de eventuala naivitate a unei ieşence.

Din fericire, indivizii nu au reuşit să o păcălească pe femeie, iar suspecţii sunt căutaţi acum de către oamenii legii din Iaşi.

Agenții din cadrul Secției IV de Poliție Rurală Miroslava au fost sesizaţi zilele trecute de către o femeie în vârstă de 44 de ani, dinlocalitate, cu privire la faptul că ar fi fost contactată telefonic de persoane necunoscute, care s-ar fi folosit de nume și calități oficiale.

Potrivit femeii, sub pretextul că soțul ei ar fi fost victima unui accident la locul de muncă, i-ar fi solicitat suma de 36.000 de euro, bani necesari pentru presupusa operație a acestuiaa declarat ieri Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Conform acesteia, soțul persoanei vătămate a ajuns chiar în acele momente acasăiar femeia a realizat astfel că este vorba despre o înșelăciune. „Femeia întrerupt imediat convorbirea telefonică. Ulterior, noi am fost sesizaţi, iar, în cauză, a fost întocmit undosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, în forma tentativei. Cercetările continuă în vederea identificăriiautorilor”a mai afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. 

Articolul precedentConsfătuirea anuală a directorilor din învățământul preuniversitar ieșean
Articolul următorTransplant de rinichi la Spitalul „C. I. Parhon“ Iași