Sâmbătă, 29 septembrie, si duminică, 30 septembrie, Sala Sporturilor din comuna Tomești, va găzdui Finala Campionatului Național de Karate-Do Tradițional, ediția a XXVII-a, pentru cadeți – junior – tineret – seniori, feminin si masculin.

Competiția, organizată de C.S. Dojo Zanshin Tomești, în parteneriat cu Federația Română de Karate Tradițional și primăria Tomești, va aduce la start 35 cluburi din țara și aproximativ 200 de sportivi.

Startul competiției va fi sâmbătă, 29 septembrie, ora 9:00, începând cu probe tehnice, urmând ca de la ora 16:00 probele de kumite să se desfășoare într-un cadru special.

Ziua de duminică va debuta de la ora 9:00 cu intonarea imnului național, prezentarea cluburilor si cuvântul invitaților.

În perioada 19-21 octombrie 2018, clubul sportiv Olympic Iași va organiza Finala Campionatului Național de Karate Tradițional, ediția a XXVII-a pentru copii, eveniment ce se va desfășura la Sala Sporturilor din Iași. Sunt așteptate un număr de 35 cluburi din țară si aproximativ 400 copii.

Altfel, cluburile sportive ieșene de Karate-Do Tradițional, Enpi Iași, Olympic Iași, Risei Iași si Dojo Master Iași au participat în perioada 13-16 septembrie 2018, la Campionatul European desfășurat la Belgrad – Serbia, unde au obținut 4 medalii de aur, 10 medalii de argint și 5 medalii de bronz prin Dragoș Bălăiașa, Octavian Postolache, Aurel Ciubotariu, Bianca Balaur, Cristian Bistriceanu, Alexandru Luca, Bogdan Mihăilescu, Ioan Posteucă și Răzvan Popa.

Articolul precedentPrinși în flagrant, cu găinile în sac!
Articolul următorO pensionară a dejucat planurile unui… “polițist”