Trei persoane au suferit leziuni destul de grave, în urma unei explozii care a avut loc miercuri dimineaţă într-o casă dintr-o localitate ieşeană.

Medicii ieşeni au precizat că explozia s-a produs la un calorifer, iar, în urma deflagraţiei şi a incendiului, au rezultat trei victime, respectiv doi soţi şi mama unuia dintre aceştia.

“Explozia de calorifer în spaţiu închis, urmată de un incendiu de locuinţă cu trei victime, s-a produs ]n localitatea Costeşti, în zona Târgu Frumos. În urma deflagraţiei, E.V. (82 de ani) a suferit arsură prin flacără la nivelul feţei şi în zona cervicală anterioară, arsurile fiind de gradul II pe 3% din suprafaţa corporală. Pacienta a fost internată. De asemenea, D.I. (69 de ani), care a încercat să o scoată din casă pe E.V., a suferit arsuri la nivelul feţei, mâinilor pe aproximatic 5% din suprafaţa corporală. Mai mult, A.I. (o femeie de 66 de ani, soţia lui D.I.) a suferit arsuri la nivelul feţei, al mâinilor şi al antebraţului drept pe 7% din corp. Şi aceştia doi au fost internaţi pentru tratament de specialitate”, a declarat miercuri după-amiază prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Articolul precedentAmendat din cauza unor generatoare
Articolul următorGăsit spânzurat, după o ceartă cu soţia