Secția de Pompieri Pașcani a intervenit recent pe strada Fericirii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă de casă. Au ars aproximativ 100 kg de plante furajere. Cauza probabilă a incendiului a fost focul în spaţii închise.

De asemenea, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Sinești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars aproximativ 50 mp de acoperiș tip șarpantă din lemn acoperit cu tablă, patru uşi, patru ferestre, mobilierul din camere și diverse textile. Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Mai mult, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în satul Mogoșești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars aproximativ şapte tone de fân și patru stâlpi din lemn. Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Totodată, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o frizerie. Au ars aproximativ un metru liniar de scândura şi 0,5 mp de carton bituminat. Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

În plus, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în satul Dumbrava, din comuna Lespezi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexă gospodărească şi un depozit de furaje. Au ars astereala din lemn a fânarului şi anexei, pereţii acestora, cinci mc de lemn de foc, doi metri cubi de cherestea, zece tone de furaje şi 25 de păsări. S-au degradat 80 mp de plăci de azbociment din componenţa acoperişului fânarului şi trei tone de furaje. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul purtat de vânt şi căzut pe materiale şi substanţe combustibile.

Pe de altă parte, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în satul Şcheia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars aproximativ trei tone de fân, 200 kg de lemn şi cinci anvelope auto. Cauza probabilă a incendiului a fost jocul copiilor cu focul.

Articolul precedentBănuit că jefuia oameni pe stradă!
Articolul următorPeste 200 de amenzi date de Poliție pe străzile din Iași