În urma schimbului de informaţii dintre agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi şi autoritățile din Cehia, realizat prin intermediul Biroului Sirene, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, a fost prins și reținut, pe teritoriul Cehiei, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Pașcani, urmărit național și internațional.

Acesta se sustrăgea executării pedepsei de doi ani de închisoare, fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Pe baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Pașcani, acesta a fost preluat din Cehia și dus în Penitenciarul Rahova”, au declarat rerpezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Conform acestora, în urma schimbului de informaţii dintre agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi şi autoritățile elvețiene, realizat prin intermediul Biroului Sirene, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, a fost prins și reținut, pe teritoriul Elveției, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Ciurea, urmărit național și internațional.

Acesta se sustrăgea executării pedepsei de patru ani și două luni de închisoare, fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu. Pe baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Iași, acesta a fost preluat din Elveția și dus tot în Penitenciarul Rahova”au adăugat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. 

Articolul precedentAnchetat penal din pricina motocicletei
Articolul următorSute de amenzi, pe străzile din Iași, în câteva ore