O femeie în vârstă de 38 de ani, M.S., a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iaşi, după ce ar fi suferit o agresiune.

Pacienta a ajuns la spital posibil cu o intoxicaţie cu o substanță necunoscută, dar aceasta a fost infirmată. Conform propriilor declaraţii, ar fi fost agresată sexual. Aceasta a fost redirecţionată către Ginecologie, a precizat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPUSMURD Iaşi.

Potrivit acesteia, la unitatea medicală a ajuns şi I.R., de 20 de ani, care a suferit un traumatism craniocerebral cu plagă contuză, în urma unei agresiuni fizice.

Totodată, M.V., un bărbat de 53 de ani, a suferit o plagă taiată cu faiul la mâna stângă, el fiind direcţionat către Secţia de Chirurgie Plastică, la fel ca S.C., un bărbat de 41 de ani, care a suferit arsuri cu vapori fierbinţi.

Mai mult, o femeie de 75 de ani, E.C., a suferit diverse leziuni, după ce ar fi căzut întrun şanţ, aceasta fiind redirecţionată către Spitalul de Neurochirurgie, din Iaşi.

La spital au mai ajuns şi diverse victime ale unor accidente reutiere. Astfel, G.M., o femeie în vârstă de 46 de ani, a fost victima unui accident rutier, în calitate de pasageră, ea suferind o fractură de bazin, în vreme ce B.B., un bărbat de 47 de ani, a suferit un traumatism craniocerebral tot în urma unui accident de circulaţie, iar E.S., o femeie de 64 de ani, a suferit acelaşi tip de leziune, după ce a căzut dintr-o căruţă. Mai mult, V.P., un bărbat de 54 de ani, a suferit acelaşi gen de traumatism în urma unui accident, iar S.A., de 66 de ani, şia fracturat pumnul drept, după ce a zut dintro remorcă, a încheiat şefa UPUSMURD Iaşi.

Articolul precedentCe se poate întâmpla dacă dormi cu banii sub saltea
Articolul următorContract de modernizare a unui drum județean