Argentinianul Leo Messi a fost desemnat cel mai bun fotbalist al lumii în 2022, la gala Premiilor FIFA. La concurență cu francezii Karim Benzema și Kylian Mbappe, Messi a câștigat detașat, în special datorită titlului de campion mondial la ediția din Qatar 2022.  

Alături de Messi, alți doi campioni mondiali au fost vedetele serii, Lionel Scaloni câștigând trofeul de cel mai bun tehnician, în timp ce Emiliano Martinez a fost desemnat cel mai bun portar din lume în 2022, relatează Mediafax.

”Le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil ca eu să câștig acest premiu. Pentru toți cei de la naționala Argentinei, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru toți cei 45 de milioane de argentinieni care au crezut în noi.

Felicitări tuturor câștigătorilor din cadrul galei FIFA The Best, mai ales lui Lionel Scaloni și Emiliano Martinez, meritați premiile cu prisosință. Vă îmbrățișez și ne revedem curând”, a scris Lionel Messi, pe Instagram.

Postarea lui Lionel Messi a strâns un impresionant număr de 12.5 milioane de aprecieri în nouă ore.

Articolul precedentLiceele vor putea să-și organizeze propriile examene de admitere, dacă există concurență. Detaliul care dă peste cap toaste planurile
Articolul următorAlexandra Păcuraru: Trezește-te, române, acum, cât mai poți și întoarce soarta în favoarea ta! Prea multe am pierdut după 1989!