În cursul zilei de astăzi, între orele 7.00 și 16.00, echipele Citadin SA vor face reparații, în funcție de condițiile meteorologice, pe Calea Galata, pe sensul de mers de la intersecția cu strada V. A. Urechia până la intersecția cu strada Pantelimon Halipa – strada Cerna.

În perioada menționată traficul rutier pe acest tronson va fi oprit, iar autovehiculele pot circula pe rutele marcate în schițele atașate.

În timpul lucrărilor pe tronsonul respectiv va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Imagine

Altfel, în cursul zilei de ieri, Citadin SA a făcut reparații pe esplanada Piața Unirii, strada Grigore Ghica Vodă, strada Amurgului, fundac Ursulea, stradela Canta, în zona Cicoarei, în parcarea de pe strada Moara de Foc, pe șoseaua Voinești și pe strada Egalități, iar la noapte va face reparații pe strada Dudescu și strada Vasile Lupu și marcaje rutiere pe strada Otilia Cazimir și strada Grigore Ghica Vodă.