În perioada 17-19 mai 2019, mai multe echipaje de jandarmi ieșeni desfăşoară activităţi de asigurare a ordinii la o serie de manifestări organizate în spaţiul public şi la care participă un număr mare de persoane.

Evenimentele la care se asigură ordinea publică se desfășoară atât în municipiul Iași, cât și în alte localități din județ.

La toate manifestările publice, jandarmii ieșeni acționează pentru prevenirea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfășurare a acestora, iar, în caz de comitere a unor fapte antisociale, vor interveni în vederea luării măsurilor legale.

De asemenea, pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, jandarmii le recomandă persoanelor care participă la manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte și să aibă un comportament decent, iar, în caz de nevoie, să solicite imediat intervenţia forţelor de ordine.

Echipajele de jandarmii ieșeni se vor afla în misiune la Rock N Iași Open Air 2019 – manifestare cultural-artistică care se va desfășura în perioada 17-19 mai 2019 în parcarea Casei de Cultură a Studenților Iași, Enduro Ranch – eveniment sportiv necompetitiv ce va avea loc mâine în satul Pietrărie, din comuna Bârnova, precum și la Noaptea Muzeelor – zona Palatului Culturii din Iași și Muzeului Municipal din Pașcani, în zilele de 18 și 19 mai 2019. 

 

Articolul precedentSimularea examenului de admitere la UMF Iaşi
Articolul următorPoliţia Locală îşi sărbătoreşte ziua în centrul oraşului