Președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, a declarat că la Iași s-a stabilit înfiinţarea unui Centru de Excelenţă pentru copii sub 14 ani, care va funcţiona în cadrul unui parteneriat între Consiliul Judeţean (CJ) şi FRF.

Astfel, 20 de copii din mediul rural vor avea șansa să facă performanţă într-un cadru organizat, îndrumaţi de cei mai buni antrenori din judeţul Iaşi şi de la FRF.

CJ va asigura infrastructura, iar FRF va pune la dispoziţie partea de logistică (echipamente, materiale de pregătire, antrenori).

„Am avut onoarea de a primi vizita unei delegaţii de la Federaţia Română de Fotbal (FRF), condusă de preşedintele Răzvan Burleanu. Am discutat despre proiectele de dezvoltare ale FRF şi posibilitatea de a crea noi parteneriate la Iaşi pentru promovarea fotbalului juvenil. În perioada imediat următoare vom întocmi un protocol de colaborare pe care îl voi înainta spre aprobare consilierilor judeţeni. Am identificat deja două posibile locaţii, pe care urmează să le discut cu colegii mei din CJ şi să luam o decizie în acest sens”, a scris Maricel Popa pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentTransplanturi de rinichi la Iași, de la un donator aflat în moarte cerebrală la Oradea
Articolul următorCu probleme, din cauza permisului