Liderul PNL Iaşi, Marius Bodea, a declarat că mitingul PSD de la Iaşi programat în 9 mai este o greşeală majoră făcută de Liviu Dragnea, considerând că „nu te duci într-un oraş unde s-a dovedit că atmosfera îţi este ostilă decât dacă vrei să provoci“.

„Liviu Dragnea şi PSD-ul se joacă cu focul, atunci când spun că vor să organizeze un miting-mamut la Iaşi, în pur stil PSD-ist. Este o greşeală majoră. Există un singur motiv pentru care se întâmplă asta: Dragnea vrea să se răzbune pe ieşenii de bună credinţă care au protestat împotriva sa pe 20 aprilie. Nu suportă ideea că a fost umilit la Iaşi şi a fugit cu duba, ca un dictator de carton, în acorduri de alămuri. Nu te duci acolo unde s-a dovedit că atmosfera îţi este ostilă decât dacă vrei să provoci. Sper că PSD-ul nu are vreun plan ticălos să repete, la Iaşi, 10 august”, a declarat Marius Bodea.

Deputatul liberal a solicitat filialei ieşene a PSD să nu creeze o atmosferă tensionată în oraş, precizând că „nu este de joacă atunci când atmosfera este una atât de inflamată“.

Pe reţelele sociale, ieşenii critică vehement ideea PSD de a organiza un miting regional în oraş.

Articolul precedentSăptămână încărcată de mitinguri la Iași
Articolul următorReacţiile Poliţiei, la un an după un accident în care a fost implicată o autospecială!