Deputatul liberal Marius Bodea a declarat că între primarul Iașului, Mihai Chirica, și cel al Bucureștiului nu există nicio diferență, ambii fiind niște ipocriți.

„Mihai Chirica, primarul logoreic al Iașului cu 0 rezultate administrative, este fix la fel de ipocrit precum Gabriela Firea. Cei doi sunt din același aluat: avizi după imagine, după confiscarea evenimentelor la care nu au contribuit cu nimic, disperați să întrețină un aparat de propagandă imens pentru a le cosmetiza imaginea.

Așa cum Gabriela Firea a încercat să confiște evenimentul prezentării trofeului de către Simona Halep, la fel a încercat să facă Mihai Chirica cu «Roland Garros-ul» nostru cultural, festivalul Aferhills.

Ieșenii nu uită, domnule primar, că anul trecut ai sabotat la propriu festivalul pentru că organizatorii nu te-au lăsat să vorbești pe scenă. L-ai sabotat prin organizarea unui alt festival, în aceeași zi, pe banii primăriei, cu participare gratuită. Ai știut mereu de atacurile ignobile ale presei de șantaj cu care ești aliati și ai tăcut.

Si la evenimentul Forza Zu din acest an ai dorit să vorbesti ieșenilor de pe scenă și te-au trimis organizatorii la plimbare!

Mai bine ai pune mâna să faci ceva pentru oraș că au trecut deja 3 ani de când ești primar și ai zero rezultate!

Falsa critică nu va șterge indecența similară cu a doamnei Firea de a puncta doar acțiuni de imagine și de a lăsa o comunitate prea tolerantă a ieșenilor fără șansa de a trai intr-un oras cu adevarat european.

Sunteti amândoi doi PSD-iști ipocriți!”, a spus Marius Bodea.

Articolul precedentBărbat găsit spânzurat la Schitu Duca
Articolul următorBulgariu a renunţat la funcţia de administrator și rămâne director al Aeroportului Iași