Primarul Iașului, Mihai Chirica a declarat astăzi despre rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei, că reprezintă măsura neîncrederii pe care românii o au faţă de clasa politică și, în special, față de Liviu Dragnea.

„Rezultatul este o măsură a neîncrederii pe care populaţia României a căpătat-o în principal pentru clasa politică. Ce atinge domnul Liviu Dragnea distruge! A distrus PSD, a compromis Jandarmeria, a adus într-o situaţie destul de dificilă în momentul de faţă şi Biserica Creştină din România, tocmai din cauza faptului că a folosit referendumul ca pe o monedă de schimb la alte situaţii în care preşesedintele României a vrut să facă un referendum şi vă amintiţi foarte bine schimbul de replici «dacă vrei tu referendum, lasă că îţi scot eu referendum pentru familia tradiţională»”, a spus Mihai Chirica.

Edilul consideră că în PSD atitudinea este de mult schimbată și că ar trebui CEX să spună că Liviu Dragnea face rău partidului.

„Atitudinea din PSD este schimbată de multă vreme, numai că nu sunt acolo persoanele care să aibă un nivel de demnitate suficient prin care să ia o dată măsura aceasta în CEX şi să spună clar că Liviu Dragnea face rău partidului şi că a compromis ideea de social-democraţie şi că a distrus principiile social-democrate româneşti şi europene“, a menționat Chirica.

Articolul precedentIeșean cercetat pentru contrabandă
Articolul următorReparații pe o stradă din Tătăraşi