Antrenorul echipei Politehnica Iași, Mihai Teja, a declarat că, în ciuda problemmelor de lot, se așteaptă la o evoluție bună și un rezultat pe măsură din partea elevilor săi în partida de astăzi, cu FCSB.

 

„Ne aşteaptă un meci greu. Întâlnim vicecampioana de anul trecut, o echipă cu jucători de mare calitate, care are avantajul că n-au jucat. Chiar și așa vreau să obținem maximum din acest meci. Pentru jucători astfel de meciuri sunt speciale. Vrei să te autodepăşeşti, vrei să arăţi că eşti mai bun decât cei mai buni. Mă bazez pe automotivaţia aceasta. Nu contează că avem mulţi accidentaţi. Cine intră, trebuie să-şi facă datoria, chiar dacă jucătorii noştri nu sunt de valori apropiate şi când apar absenţe, se simte. Nu valoarea individuală face diferenţa, ci grupul, plus determinarea”, a spus Mihai Teja.

Pentru partida de astăzi, de la ora 20.30, tehnicianul formației ieșene nu poate conta pe Horşia și Şerban, împrumutați de la FCSB și Târnovanu, vândut echipei lui Gigi Becali. Loshaj este suspendat după ce a fost eliminat în partida de etapa trecută. Gallego, Mihalache, Diallo, Chelaru, Popadiuc şi Carlone sunt absenţi din motive medicale.