CSM Politehnica Iaşi şi-a prezentat joi oficial jucătorii transferaţi, chiar dacă au lipsit Andrei Cristea, învoit pentru că s-a înscris la cursurile pentru obţinerea licenţei A, şi Breeveld, cel care a continuat ieri vizita medicală şi care a semnat un contract cu gruparea din Copou.

Așadar, preşedintele executiv Adrian Ambrosie i-a prezentat pe cei şapte jucători noi prezenţi şi a precizat că a muncit din greu cu antrenorul Mihai Teja şi cu Anton Heleşteanu, şeful Departamentului de Scouting, dar care are şi atribuţii de manager sportiv, pentru a crea o nouă echipă.

„Ne propunem să încercăm să dăm cât mai mult pentru acest oraş frumos. Sper să mai aducem jucători, deoarece deocamdată nu avem dubluri pe posturi. Ne mai trebuie fundaşi laterali, mijlocaşi laterali şi chiar un mijlocaş central. N-am fost prea mulţumit cu ce am văzut legat de terenurile de pregătire, dar cel de antrenament va fi gata în două-trei săptămâni, iar cel sintetic de pe «Tineretului» – peste o săptămână. Au fost cumpărate GPS-uri pentru a ne monitoriza jucătorii la antrenamente, precum şi materiale pentru sala de forţă. Avem 7-8 copii cu calităţi bune, dar este greu să joace de la juniori direct la seniori. Mi-ar plăcea să am doi jucători Under 21 care să facă faţă la Liga 1”, a declarat joi tehnicianul Mihai Teja.

Noile achiziții sunt Adrian Bălan (atacant, fost la FC Voluntari), Florian Loshaj (mijlocaş central kosovar, 23 de ani), Bradley Diallo (fundaş central, fost la Gaz Metan), Didac Devesa (spaniol, mijlocaş ofensiv), Ovidiu Horşia (mijlocaş lateral eligibil Under 21, împrumutat de la FCSB), Alessio Carlone (mijlocaş central belgian, 23 de ani) și Juan Pablo Passaglia (mijlocaş central argentinian).

 

Articolul precedentNicio firmă nu se înghesuie să repare drumurile din județ
Articolul următorFOTO: Breeveld a semnat cu Poli!