O femeie din Iași a ajuns la spital, după ce a fost înțepată de un scorpion adus, cel mai probabil, din Ecuador, cu un transport de banane. Femeia a cumpărat fructele dintr-un supermarket cu o seară înainte.

Odată ajunsă acasă, a scos bananele din pungă, iar arahnida a scăpat în locuință și a fost găsită de o rudă abia a doua zi dimineața, scrie 7iasi.ro.
 
Incidentul ar fi avut loc zilele trecute, într-un magazin alimentar din Bucium, Iași. Scorpionul, cred specialiștii, ar fi traversat Oceanul cu un transport de banane din Ecudator, iar femeia a avut ghinionul să îl ducă acasă.
 
Peste noapte ar fi fost înțepată de scorpion, dar nu a știut inițial despre ce vietate era vorba. Abia a doua zi dimineață, când o rudă a găsit arahnida în casă, a decis să meargă la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Sf. Spiridon Iaşi. Acolo, medicii care au evaluat pacienta au decis să anunțe Direcția Sanitar Veterinară, dar și Direcția pentru Sănătate Publică.
 
Autoritățile vor trebui să stabilească cum a ajuns scorpionul în Iași. Familia femeii înțepate a anunțat un specialist, cadru universitar la Stațiunea Biologică Marină de la Agigea, din cadrul UAIC Iași, care a preluat arahnida.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentA condus cu permisul de conducere anulat și s-a ales cu dosar penal
Articolul următorFAKE NEWS care pretinde că s-ar pregăti mobilizarea rezerviștilor, „pentru a fi trimiși în Ucraina”!