Primăria Iași a anunțat că a scos din nou la licitaţie refacerea aleilor de acces din jurul sediului Primăriei. Faţă de prima procedură, costurile investiţiei au crescut cu aproape 50%, până la concurenţa sumei de circa 750.000 lei, fără TVA. 

La licitaţie precedentă, ofertele primite au depăşit suma estimată de către Primărie. 504.000 lei.

Constructorul care va fi contractat de către municipalitate va interveni pe aleea dintre sediul Primăriei şi strada Agatha Bârsescu, în spate, precum şi pe căile de acces din faţa Palatului Roznovanu. Prin proiect se propune propune desfacerea îmbrăcăminţii asfaltice existente, demontarea bordurilor existente, montarea noilor borduri şi montarea dalelor din gra­nit pentru noua alee.

Conform studiului de fezabilitate, aleea va fi placată cu dale finisate de granit, iar bordurile vor fi tot de granit. Specialiştii Primăriei spun că investiţia în reabilitarea aleilor de acces este necesară conform strategiei de dezvoltare a oraşului, iar fondurile au fost alocate de către Consiliul Local de la bugetul local, proiectul fiind inclus pe lista de investiţii din acest an.

Firmele interesate de licitaţie trebuie să depună oferte cel târziu pe 28 noiembrie.

Articolul precedentCu probleme, din cauza permisului
Articolul următorCe modificări vor avea loc la Spitalul „Sf. Spiridon” după construirea Spitalului Regional