Pensionarii ieşeni vor primi din partea municipalităţii ieşene, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ajutoare sub formă de tichete sociale valorice.

Acţiunea este organizată de către Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Socială, şi se află la a XIX-a ediţie.

‘Beneficiarii campaniei sunt circa 12.900 de pensionari ale căror pensii cumulate nu depăşesc suma de 1.300 de lei inclusiv (pensionari de drept şi pensionari pe caz de boală). Valoarea unui carnet cu tichete sociale este de 100 de lei, fiind compus din 10 tichete a 10 lei fiecare. Pentru a primi astfel de tichete valorice pensionarii trebuie să se afle în baza de date a Casei Judeţene de Pensii, să aibă domiciliul în Municipiul Iaşi şi să se afle în plată cu luna noiembrie 2022. Tichetele valorice sunt distribuite în perioada 16 decembrie 2020 – 15 martie 2023’, a declarat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentPolitician austriac: S-a dat mită uriașă pentru Petrom. Susțin campania Realitatea Plus “Vrem Petrom înapoi” -VIDEO
Articolul următorUn copil de 7 ani, implicat într-un accident de tren, adus la Iași cu elicopterul