Procesul intentat de către „managerul” clubului Politehnica, Horia Sabo, Asociației Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași a fost tranșat la instanța de fond.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au respins acțiunea în ordonanță președințială formulată de Sabo.

„Instanța respinge cererea formulată de reclamantul Horia Vlad Sabo în contradictoriu cu Asociației Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași. Respinge cererile de achitare a cheltuielilor de judecată. Cu drept de apel în termen de cinci zile”, au precizat reprezentanții Judecătoriei Iași.

În urmă cu câteva săptămâni, Horia Vlad Sabo a decis să acționeze în judecată Asociația Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași, în două dosare distincte.

La primul termen al unuia dintre aceste dosare, pentru ordonanţa preşedinţială solicitată de Horia Sabo, magistrații au respins cererea Asociației Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași de mutare a litigiului la Federația Română de Fotbal.

Cel cu care gruparea ieşeană s-a asociat anul trecut, în luna iunie, pe o durată de cinci ani, solicitase, ca măsură temporară, repunerea sa în drepturi, mai precis să fie din nou director general în Copou.

Amintim că Horia Sabo mai are un proces pe rol la Judecătoria Iaşi împotriva grupării din Copou, în care cere să-i fie respectate drepturile prevăzute în contractul de asociere, acţiune care, deocamdată, nu are un prim termen de judecată.

 

Articolul precedentMare atenție! Țeparii continuă să folosească metoda “Accidentul”
Articolul următorGALERIE FOTO: Accident rutier, la Bălțați!