Şeful PSD Iaşi, Maricel Popa, susţine că organizaţia a plătit în total 3.500 de lei pentru închirierea Teatrului Luceafărul din Iaşi şi pentru serviciile prestate de ansamblul folcloric din subordinea Consiliului Judeţean.

Maricel Popa a precizat că PSD a plătit Teatrului „Luceafărul” din Iaşi, în baza unui contract, suma de 1.500 de lei pentru a închiria sala în care a avut loc sâmbătă reuniunea PSD Iaşi. Totodată, şeful PSD Iaşi a spus că ansamblul folcloric din subordinea CJ a primit suma de 2.000 de lei, tot în baza unui contract, pentru spectacolul susţinut înaintea reuniunii PSD, pe scena din faţa teatrului ieşean.

„S-a facturat înaintea evenimentului, s-a plătit. Restul este can-can. Nişte minciuni. Suntem obişnuiţi cu atacurile opoziţiei, asta este viaţa. Oricine poate folosi sala de la Teatrului Luceafărul, nu există interdicţii“, a spus Maricel Popa.

Liderii filialelor judeţene PNL şi PMP, Costel Alexe şi Petru Movilă, au cerut demisia conducerii ansamblului folcloric al CJ Iaşi, motivând că “este o ruşine să politizezi într-un asemenea hal ceva ce ar trebui să rămână emblema judeţului“.

Articolul precedentElevii ieșeni din Sri Lanka revin în țară mai devreme decât era stabilit
Articolul următorOpoziția din Iași nu vrea să voteze bugetul Consiliului Județean: „Ce se întâmplă la Iași se înscrie în filozofia PSD“