Primăria Iași a organizat mai multe achiziții directe în cadrul proiectului Traseul Memoriei – Aniversarea Centenarului Marii Uniri și a comemorării Primului Război Mondial.

O achiziție face referire la realizarea unui film documentar. Contractul estimat la aproximativ 20.000 euro, fără TVA, a atras interesul TVR Iași, stația locală a televiziunii naționale, Live Streaming Platform SRL, din Ploiești și Zoom Production Media Services SRL, din București.

Câștigptoare a fost desemnată Zoom Production Media Services SRL, care a depus o ofertă de 54.620 lei, fără TVA, adică 11.000 euro. Câștigătorul trebuie să realizeze un film documentar despre Primul Război Modial și orașul Iași, capitala de război a României între 1916 -1918.

În cadrul aceluiași proiect, s-a demarat achiziția unor servicii de realizare site. Valoarea estimată a contractului este de 12.605 lei, fără TVA, adică 2.740 euro. Site-ul va cuprinde fotografii și documente de arhivă din perioada Primului Război Mondial. La procedură s-au prezentat Web Marketing Transylvania SRL, din Cluj, și Web Win Group Net SRL, din Craiova. Urmează să fie stabilit câștigătorul.

O altă procedură vizează realizarea unei aplicații pentru mobil ce trebuie să conțină o hartă interactivă cu principalele clădiri din Iași, unde au funcționat instituțiile în perioada 1916-1918. Contractul a fost estimat la 42.016 lei, fără TVA, adică aproape 10.000 euro, însă nicio firmă nu s-a arătat interesată astfel că procedura va fi reluată.

Articolul precedentŞoferul care a lovit mai multe maşini, încătuşat
Articolul următorAndrei Sandu, elevul anului 2018 în Iași