Primarul Mihai Chirica a declarat ieri, după ce a inspectat baza Citadin SA din zona podului Sf. Ioan, acolo unde funcționează și dispeceratul Comandamentului de Iarnă al Municipiului Iași, că societățile din subordinea municipalității sunt pregătite de sezonul rece.

Citadin SA, Servicii Publice SA, Salubris SA și Compania de Transport Public SA au la dispoziție, în total, 152 de utilaje și autovehicule, cu 11 mai multe ca în sezonul trecut. Din numărul total de autovehicule și utilaje, 85 sunt ale societăților comerciale ale municipalității, iar restul sunt închiriate de Citadin SA. Dintre autovehiculele municipalității, nouă sunt noi.

Cele patru societăți au în stocuri, în total, 3.775 de tone de sare, 58 de tone de clorură de calciu, 2.275 de tone de nisip și 300 de tone de material antiderapant preparat.

„Avem asigurate stocurile, utilajele și personalul necesare și suntem pregătiți pentru această iarnă. Am cerut reprezentanților municipalității și societăților subordonate atenție și mobilizare maxime astfel încât, indiferent de condițiile meteorologice, orașul nostru să rămână funcțional”, a spus Mihai Chirica.

Articolul precedentChirica, întâmpinat cu flori de copii la inaugurarea unei grădinițe
Articolul următorLa închisoare, din cauza stupefiantelor