Primarul Mihai Chirica a lansat o scrisoare deschisă către FC Politehnica Iași, după victoria cu Dinamo București (VEZI ARTICOLUL AICI)

 
„Bravo, băieţi!
Vă felicit pentru această victorie importantă, prin care putem spera la un sezon de primăvară în care Poli Iași să readucă zâmbetul și încrederea tuturor suporterilor atât de greu încercați în ultimele meciuri.
Vreau să-l felicit pe antrenorul Nicolo Napoli pentru modul în care a pregătit jocul cu Dinamo București, pentru încrederea insuflată jucătorilor, concretizată într-un rezultat cu adevărat important.
Felicitările mele merg din toată inima către toți jucătorii care și-au adus contribuția la această izbândă care aduce speranță în Copou. Tuturor celor aflați în lotul Politehnicii le reamintesc faptul că reprezintă Iașul, oraș care a excelat dintotdeauna prin performanță. Este o carte de vizită care trebuie purtată mereu cu mândrie în orice înfruntare sportivă.
Sper ca această victorie să fie urmată de un parcurs care să anime pe toţi iubitorii fotbalului din Iaşi. Şi mai sper ca voi, cei care luptaţi în teren, să rămâneţi uniţi şi să vă concentraţi să aduceţi cât mai multe puncte echipei alb-albastre! Sunteţi profesionişti şi dovediţi tuturor că locul Politehnicii este în Liga I!
Felicitări, Poli!”

Sursa: Realitatea de Iasi