Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul agenților din cadrul IPJ Bihor au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 21 de ani, din judeţul Bihor, în timp ce ridica de la o bancă 1.500 de lei, sumă depusă de către un bărbat de 53 de ani, din comuna Tomești, într-un cont indicat de acesta.

„Tânărul, folosindu-se de nume sau calități oficiale, l-ar fi contactat telefonic pe bărbatul de 53 de ani, din comuna Tomești, i-ar fi prezentat o situaţie nereală și l-ar fi determinat să îi vireze bani în două conturi bancare, cauzându-i un prejudiciu total de 7.500 de lei“, a declarat Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Potrivit acesteia, pe baza probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în arest.

Apoi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, fiind reintrodus în arest. Cercetările continuă.

Articolul precedentAccident rutier grav, pe o stradă din Iaşi: zece victime
Articolul următorBătută în autobuz, într-o staţie din Iaşi. Ce s-a întâmplat după aceasta