Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe un bulevard din municipiul Iaşi, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani.

Având în vedere faptul că șoferul mirosea a alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat să fie dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, iar cercetările continuă în acest caz”a declarat Ioana Bu;tiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au adăugat că poliţiştii din cadrul Biroul Rutier au oprit zilele trecute, pentru control, pe un alt bulevard din municipiul Iaşi, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani. 

Întrucât șoferul mirosea a alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, a mai menţionapurtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi

Articolul precedentPeste 700 de posturi disponibile pentru șomerii ieșeni
Articolul următorIeşeancă suspectată că ar fi furat o… poartă!