ANM a emis mai multe avertizari meteo cod galben si portocaliu de viscol si cantitati insemnate de precipitatii. 

La munte, la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi perioade în care vântul va avea intensificări susținute cu rafale de peste 70…100 km/h, va fi viscol și vizibilitate scăzută.

Si tot la altitudini mai mari de 1700 m în Munții Apuseni, Carpații Meridionali și de Curbură vântul va sufla tare, cu rafale de peste 100…120 km/h și va fi viscol puternic. 

In nord-vestul, nordul, centrul și local în sudul și în extremitatea de sud-est a țării, temporar vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de peste 55…65 km/h și izolat 70 km/h. 

n zona de munte a județelor Maramureș, Bistrița Năsăud, și Suceava, la altitudini de peste 1700 m, temporar va ninge viscolit, se va depune strat consistent de zăpadă, iar vizibilitatea va fi redusă. 

In nordul, nord-vestul și centrul țării vor fi precipitații moderate cantitativ și pe alocuri se vor acumula peste 25…35 l/mp. 

În Capitală, cerul va fi variabil și vântul va sufla moderat, cu intensificări după-amiaza şi noaptea, când la rafală se vor atinge viteze în general de 40…45 km/h. Maxima va fi de 15…16 grade, minima de 4…6 grade.

 
Articolul precedentMoșii de iarnă 2023. Ce se dă neapărat de pomană în Sâmbăta morților
Articolul următorAccident grav la Cristeşti! Trei persoane au ajuns la spital