Săptămâna viitoare, consilierii județeni ieșeni vor dezbate un proiect ce presupune construirea unui bazin olimpic. Valoarea estimativă a investiției este de 104,5 milioane de lei. Pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal la acest obiectiv, CJ va aloca peste 133.000 de lei, obiectivul urmând a fi amplasat în zona Manta Roșie, pe un teren de 23.842 mp care se află în domeniul public al județului Iași și administrarea instituției.

Investiția se va dezvolta pe o suprafață de circa 5.500 mp cuprinzând, pe lângă bazinul olimpic, un bazin didactic, tribune pentru 1.000 de spectatori, vestiare, dușuri, cabinet medical, sală de conferințe, săli de forță, saune, săli de antrenament, zone de relaxare, parcări etc.

„Bazinul olimpic va oferi posibilitatea desfășurării atât a unor activități recreative și utilitar-medicale, cât și sportive derivate din specificul natației: învățarea înotului, activități de pregătire, activități competiționale, de perfecționare a instructorilor, studenților, antrenorilor”, a spus Maricel Popa, președintele CJ Iași.

Articolul precedentVerificări la trecerile de cale ferată: s-a lăsat cu sute de amenzi
Articolul următor12 ani de pușcărie, în urma unei CRIME