Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ Iaşi are un nou prorector. Manuela Ciocoiu va ocupa portofoliul de prorector cu studii universitare, ciclul de studii învăţământ fundamental. Portofoliul a rămas vacant în urma demisiei înaintate de Mihai Danciu, care a invocat motive personale.

Decizia de numire a Manuelei Ciocoiu a fost luată de către rectorul universiăţii, Viorel Scripcariu, şi a fost validată în Senatul UMF Iaşi într-o şedinţă de la finalul lunii noiembrie.

„Doamna Manuela Ciocoiu este profesor de Fiziopatologie şi va ocupa postul eliberat în urma demisiei prorectorului Mihai Danciu, din motive personale. Acesta a avut o perioadă de preaviz, iar doamna Ciocoiu va prelua proiectele demarate deja. Noi mai avem un an de mandat, vrem să continuăm proiectele pe care le avem începute, pe care prorectorul Danciu le-a făcut foarte bine şi de a cărui activitate am fost foarte mulţumit“, a declarat Viorel Scripcariu.

Manuela Ciocoiu este medic primar de medicină internă şi lucrează ca un cadru didactic al UMF Iaşi din 1991, când a intrat pe un post de asistent. Din 2013, ocupă funcţia de profesor universitar, iar din 2014 şi-a dat şi abilitarea pentru a putea coordona lucrări de doctorat.

Articolul precedentClub de lectură la Muzeul Literaturii
Articolul următorLiturghii în limba engleză la Episcopia Catolică