Rareș Bogdan și liberalii ieșeni împart miercuri lalele pe străzile din Iași.

Liberalii îi îndeamnă pe ieșeni să voteze la toate alegerile ce vor urma. Liberalii ieșeni și Rareș Bogdan au împărțit flori pe strada Palat.

De asemenea, în ultimele zile, cei de la PNL au mers pe străzile oraș, distribuind pliante în toate cartierele.

Înainte de ieșirea pe străzile din Iași, Rareş Bogdan, candidatul PNL la alegerile europarlamentare de pe data de 26 mai 2019, a susținut la Iași o conferință de presă alături de Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, Costel Alexe, președintele PNL Iași şi Marius Bodea, președintele PNL Municipiul Iași.

“Au trecut modificări absolut criminale ale Codurilor Penale. În Săptămâna Mare, Călin Popescu Tăriceanu, împreună cu Liviu Dragnea, au obținut tot ce și-au dorit, și anume modificarea Codurilor Penale, schimbări care pur și simplu duc la aruncarea în aer nu doar la ceea ce înseamnă lupta anticorupție, ci și pedepsirea vinovaților de corupție. Rușine reprezentanților minorităților care au votat aceste modificări ale Codurilor Penale! Cei din UDMR au înclinat, ca de fiecare dată, balanța. Nu știu ce au primit de la Liviu Dragnea și de la Călin Popescu Tăriceanu pentru cele 13 voturi, dar astăzi au aruncat în aer interesul României și ale cetățenilor români!”, a declarat Rareș Bogdan în cadrul conferinței amintite.

 

Articolul precedentUn viceprimar ieșean a dat în judecată inspectorii de integritate
Articolul următorAu intrat peste el și l-au lovit. Ce s-a întâmplat