Este scandal în USR după ultimele declarații făcute de Elena Lasconi. Ea a făcut o referire chiar și la președintele partidului, Cătălin Drulă.

Război total în USR, Elena Lasconi a făcut noi declarații controversate despre conducerea partidului, după ce a fost exclusă de pe lista de la europarlamentare. Primarul din Câmpulung Muscel acuză conducerea partidului că a dictat membrilor ce să comunice, iar Cătălin Drulă ar folosi banii partidului pentru interviuri favorabile. 

“Nu știu dacă e demufată de la realitate conducerea USR de astăzi, dar cu siguranță face și greșeli. Disciplină nu înseamnă armată. Să fii un bun comunicator nu înseamnă doar să ai predicatele la tine înseamnă să ai empatie și să transmiți emoții. La bărbați e mai greu cu asta. Hai să vă zic eu o treabă: eu credeam că sunt foarte mulți politicieni, majoritatea lor, care se duc cu un punctaj la televiziuni, au zece puncte și alea zece puncte trebuie să le bifeze, ei încearcă să spună punctajele alea. Dar, uitându-mă la relația USR cu presa națională, în mod special, – inclusiv când merge Cătălin Drulă la televizor – am urmărit cu atenție, mai ales în ultimele 3-4 luni și mi-am dat seama că există niște punctaje pe care le au jurnaliștii, și pe care trebuie să le bifeze atunci când au în față persoane care reprezintă USR”, a declarat pentru un alt post de televiziune Elena Lasconi.

Articolul precedentSe fac jocurile pentru alegerea viitorului președinte. Coaliția pune la punct ultimele detalii
Articolul următorȘoferilor li se pregătește ceva. Camerele de rovinietă vor verifica și RCA