Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente în municipiul Iași.

În cadrul acțiunii au fost date 64 de amenzi, în cuantum de 13.035 de lei. De asemenea, au fost reținute zece permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

De exemplu, un bărbat de 51 de ani, din Iaşi, a fost sancționat, fiindu-i reținut permisul, deoarece, în timp ce conducea un autoturism pe strada Splai Bahlui, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care traversa regulamentar.

În plus, agenții din cadrul Secţiei VII de Poliţie Rurală Ion Neculce au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, combaterea actelor de comerț ilicit și menținerea unui climat corespunzător de siguranță publică.

În cadrul acțiunii au fost verificate 45 de maşini și 12 căruţe, fiind legitimate 102 persoane. Au fost date 35 de amenzi, în cuantum de 8.590 de lei. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere. Astfel, a fost amendat un tânăr de 26 de ani, din comuna Sineşti, deoarece a condus un autoturism pe DJ 282, transportând marfa a cărei dimensiuni depăşeau caracteristicile vehiculului.

Mai mult, o femeie de 46 de ani, din Iaşi, a fost sancționată, fiindu-i reținut permisul, deoarece a condus un autoturism pe DE 583, în comuna Bălţaţi, și a efectuat neregulamentar manevra de depășire.

Articolul precedentAcuzaţi de trafic de influenţă, duşi la puşcărie
Articolul următorAmendă pentru un administrator de societate comercială