Consiliul Județean Iași a scos la licitație contractarea serviciilor de proiectare (expertiză tehnică și documentația de avizare) a lucrărilor de intervenție pentru reabilitarea și modernizarea imobilelor cu numere cadastrale 161496 și 161497 situate în strada Cuza Vodă, în care își desfășoară activitatea Filarmonica de Stat Moldova Iași.

Imobilele, înscrise pe lista monumentelor istorice, au fost preluate de la Episcopia Romano-Catolică, în administrarea județului Iași pentru o perioadă de 22 de ani, în vederea reabilitării, sub rezerva începerii lucrărilor în maxim 2 ani.

Pentru realizarea proiectării, Consiliul Județean a alocat suma de 227.290 lei cu TVA.

Serviciile solicitate de CJ în cadrul contractului sunt: expertiză tehnică, studii premergătoare întocmirii documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, studiu topografic cu viza Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară, studiu geotehnic, studiu componente artistice, studiul istoric al clădirii, studiul de acustică, documentații suport necesare obținerii avizelor solicitate prin certificatul de urbanism, documentație de avizare a lucrărilor de intervenții.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 13 iunie 2019, ora 15:00.

Consiliul Județean Iași a planificat realizarea serviciilor de proiectare și a lucrărilor de execuție până la sfârșitul anului 2022.

Articolul precedentAvertizare hidrologică! Cod portocaliu de inundații pe Bahlui și Jijia
Articolul următorJudețul Iași, afectat serios de ploile căzute ieri – FOTO