Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat patru percheziții domiciliare în dosarul penal întocmit pentru tentativă de distrugere prin incendiere.

Persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tentativă de distrugere prin incendiere este un bărbat de 42 de ani, din Iași, a fost dus la sediul I.P.J. Iași pentru cercetări. Acesta este bănuit că, pe data de 28 iulie, în jurul orei 7.00, în timp ce ar fi avut fața acoperită cu o cagulă, ar fi aruncat două sticle incendiare spre autoturismul parcat în curtea locuinței unei persoane din Iași, fără a produce distrugeri.

Pe baza probatoriului administrat în cauză de polițiști, bărbatul de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale.

Cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

 

Articolul precedentCercetat pentru că a urcat la volan cu permisul suspendat
Articolul următorARMELE le-au adus dosare penale!