Un individ de 33 de ani, dintr-o comună ieșeană, s-a ales cu o pereche de cătușe, după ce a fost acuzat că ar fi participat, alături de alte patru persoane, la jefuirea unei septuagenare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat şi condus la cercetări un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de furt din locuinţă. Acesta a fost reţinut.

Agenţii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au condus la cercetări un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Moţca, bănuit de comiterea infracţiunii de furt din locuinţa unei bătrâne, din comuna Bârnova.

Oamenii legii au precizat că, din cercetările şi investigaţiile efectuate în cauză, a rezultat că, pe data de 29 decembrie 2017, individul, împreună cu alţi patru bărbaţi din comuna Moţca ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei bătrâne de 78 ani, din comuna Bârnova, județul Iaşi, de unde ar fi furat suma de 7.000 de lei, care s-ar fi aflat într-o cutie dintr-un şifonier.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi. Ceilalţi patru bărbaţi, împreună cu care persoana ar fi comis fapta, sunt arestaţi preventiv în alt dosar penal, instrumentat de poliţişti”, a menţionat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Conform acesteia, cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei, recuperării prejudiciului şi luării măsurilor care se impun.

Articolul precedentAccident rutier cu victime în zona Veneţia
Articolul următorDouă firme se luptă pentru construirea podului cu patru benzi peste Bahlui