Consilierul județean liberal Romeo Vatră se declară dezamăgit de rezultatele concursului organizat pentru funcţia de director general al Aeroportului Internaţional Iaşi şi de numirea lui Cătălin Bulgariu pe această funcţie.

“Ar trebui să le fie ruşine lui Maricel Popa şi Mitică Rebegea pentru numirea lui Cătălin Bulgariu pe funcţia de director general al Aeroportului. Trebuie să vedem mai întâi cine este domnul Bulgariu, pentru că singura experienţă managerială pe care acesta o are este din anul 2004 când, pentru un an de zile, a fost directorul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport şi s-a ocupat de organizarea taberelor şcolare.

Am constatat şi alte sinecuri oferite cu sprijinul PSD domnului Bulgariu cum ar fi cele de membru înconsiliul de administraţie la CET, la Radio şi la Piaţă. Se vede de ce, Consiliul de Administraţie care aorganizat acest concurs de selecţie al directorilor nu a inclus cerinţele agreate şi avizate de AutoritateaAeronautică Civilă. Altfel, domnul Bulgariu ar fi fost respins din start pe criteriul experienţei aeroportuare de 8 ani. Cât despre cunoştinţe de limbă engleză, conform CV-ului, acestaştie doar cât săceară o cafea.

De aceea se explică acum că limba engleză, care este universală în domeniul aviației, prezentadoar un avantaj în concursul de selecţie al directorului general”, a declarat Romeo Vatră, liderul grupului consilierilor judeţeni PNL.

Articolul precedentKamer Qaka s-a înţeles cu FCSB
Articolul următorPeste 11.000 de solicitări la Ambulanța Iași în aprilie