Politisti din cadrul Serviciului Politiei Transporturi Feroviare efectueaza o actiune in doua trenuri ce tranziteaza gara Pitesti, pentru indentificarea suspectului in cazul dublului asasinat de la Brasov, vineri, 30 ianuarie 2009. Doua persoane au murit, iar o alta este ranita, in urma unui atac armat produs, joi, 29 ianuarie, la o casa de schimb valutar din zona centrala a municipiului Brasov. TUDOR COSTI / MEDIAFAX FOTO

Agenții din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au acționat în trenul Ungheni – Iași, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică și prevenirea faptelor de comerț ilicit și de contrabandă.

În cadrul acțiunii, au fost prinse șase femei din Republica Moldova care aveau asupra lor produse susceptibile a proveni din contrabandă.

Au fost întocmite șase dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5.080 de țigări și 12 litri de alcool, produse susceptibile a proveni din contrabandă.

O femeie de 43 de ani, din Republica Moldova, a fost prinsă având asupra sa 1.180 de țigări și un litru de alcool, susceptibile a proveni din contrabandă. Bunurile au fost ridicate de polițiști, în vederea confiscării. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, a declarat miercuri Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Potrivit acesteia, o altă femeie din Republica Moldova a fost prinsă având asupra ei 1.340 de țigări și doi litri de alcool, susceptibile a proveni din contrabandă, care au fost ridicate de polițiști, în vederea confiscării. Și în această cauză a fost întocmit un dosar penal pentru contrabandă.

În plus, o altă femeie, tot din Republica Moldova, a fost prinsă având asupra ei țigări susceptibile a proveni din contrabandă. Cele 1.300 de țigări au fost ridicate de polițiști, în vederea confiscării. Și aici a fost întocmit un dosar penal pentru contrabandă.

Articolul precedentINCREDIBIL: Mamă cercetată pentru că și-ar fi JEFUIT propriul fiu!
Articolul următorPrima ieșeancă pedepsită de judecători după ce și-a folosit copiii la cerșit!