WhatsApp a anunțat modificarea mai mutor funcții. Prima, și cea mai importantă, este aceea că, de acum încolo, utilizatorii vor putea să caute în telefon în timpul apelului video, fără să îl întrerupă. Îmbunătățirea aplicației de mesagerie este valabilă atât pe iPhone, cât și pe Android.

 

Utilizatorii aplicației vor putea face apeluri video prin WhatsApp fără ca acestea sa fie oprite în cazul în care ies din meniul conversației pentru a accesa alte servicii din telefon cum ar fi de exemplu contactele, informează ziare.com.

În plus, WhatsApp a anunțat modificări la o funcție pe care a implementat-o cu foarte mult timp în urmă pentru iPhone și Android prin care utilizatorii pot trimite mesaje ce expiră după o anumită perioadă de timp.

Concret, WhatsApp a inclus recent în aplicație o funcție specială ce le va permite utilizatorilor în curând să anuleze expirarea și să păstreze acele mesaje.

Totodată, întrucât în conversațiile lungi este posibil ca aceste mesaje să dispară la un moment dat, reprezentanții WhatsApp Messenger au implementat o secțiune specială în care pot vedea rapid toate mesajele pe care au hotărât să le păstreze, astfel încât acestea să fie foarte ușor accesibile.

Articolul precedentSărbătoare 22 februarie – Zi aliturgică în calendarul ortodox – Ce înseamnă acest lucru
Articolul următorAlexandra Păcuraru: „Avem nevoie de un stat puternic, capabil să elimine trădătorii”