Planetariu Mobil revine la Iași, în perioada 10 – 18 august 2019, cu spectacolul „Jumătate de secol de la primul pas pe lună”.

Planetariu mobil îi invită pe ieșeni să sărbătorească jumătate de secol de la primul pas pe Lună printr-un spectacol interactiv.

Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicații de la doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul, proiecții live spectaculoase, mecanică cerească, ştiinţe aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor încânta publicul.

Evenimentele se vor desfășura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, care va fi plasat în sala mare de spectacole a Ateneului Național din Iași.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Astronomică PLUTO în colaborare cu Events by Ioana Gamen.

Proiecţiile se vor desfășura între orele 10:00 și 19:00, din oră în oră. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este 16 lei. Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0740.365.699 sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile. Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.

Articolul precedentAproape 40 de şoferi, lăsaţi fără permise în câteva ore
Articolul următorRazie la trecerile de cale ferată: sute de amenzi date