Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora efectuează cercetări pe numele unui cetăţean, depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals.

În data de 29 august a.c., în jurul orei 11.45, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora a oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Osoi, județul Iaşi, un autovehicul, la volanul căruia se afla cetăţeanul român A.G., în vârstă de 34 ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că cel aflat la volan a prezentat pentru control un permis de conducere care nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals, iar bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce.

Tânărul a declarat poliţiştilor de frontieră că fiind în Italia în urmă cu ceva timp a cumpărat permisul de conducere de la un conaţional, plătind pentru acesta suma de 3.000 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentA încercat să păcălească polițiștii cu numere de înmatriculare valabile doar în Germania
Articolul următorUșurat de bijuterii în valoare de 8.000 de lei! Unde le avea bărbatul